Project image

['en-z!ne] 18.3 - Vijftig tinten pils

Pro-vrouwendieveelrondneuken

Vrouwen die veel rondneuken, magistrale engelen onder de levenden. Zij die hemel naar aarde brengen, om voor een ieder de tijd te vullen met genot en vreugde. In de volksmond een hoer, maar voor mij, de verspreider van euforie. Velen zullen deze wonderbaarlijke – misschien wel mythische – figuren met afkeurende ogen wegkijken. En met velen bedoel ik de kortzichtige simpele vrouw, de jaloerse kreng. Een perspectief besmeurd met jaloezie. Elke gemeenschap krijgt in zijn bestaan te maken met dit fenomeen. Of dat nou op de werkvloer, tussen de schoolbanken of in een hockeyteam zit. Zij veranderen jongetjes in koningen en vrouwen in duistere heksen. Ze komen terug in alle tijdperken en elk verhaal, mythe of legende. Voor hen worden koninkrijken veroverd, samenlevingen verwoest en families uit elkaar gescheurd. Voor hen zal een man rijzen uit het as.

Maar gelukkig zijn er nog genoeg dames die de vrijgevigheid van andere dames wel kunnen waarderen. Zo moedigen vrouwen elkaar onderling ook wel aan om een move te maken of je tieten voor een biertje te laten zien. Sommigen doen zelfs met je mee! Op menig sociëteit avond worden er ook uitdagingen gedaan als; ‘zoen iemand met tong’ of ‘steek je hand in zijn broek’. Naast deze aanmoedigingen worden er natuurlijk ook ervaringen uitgewisseld. Deze verhalen klinken vaak als het gezang van negen maagden. Niets is mooier dan een vrouw die ongegeneerd over haar seksleven durft te spreken. Maar dat is een verhaal voor later.

Dat dames die met verschillende mannen in korte tijd neuken als taboe wordt gezien is jammer. Vorige editie kwam er ook weer zo een kansloos wjd’tje binnen. “Wjd… een slet is?” GODVERTERING BOEIEND! In sommige gevallen is het zelfs zo dat deze dames weggepest worden, ja ook binnen onze vereniging.

Leden die negatief praten over een ander haar actieve seksleven, doe toch is normaal. Dat er op onze leeftijd en niveau personen nog gekweld worden door zoiets onnozel is toch triest? Wat voor kwaad doen zij anderen aan om de afgunst, getreiter en al het negatieve te verdienen. Het lelijke van zulke diepe afkeer is dat het stamt uit jaloezie en rivaliteit. Wanneer zijn dat ooit goede beweegredenen geweest. Volgens mij zijn deze dames vaak tevreden met hun actieve seksleven, en je kan me niet vertellen dat de mannen daar wat over de klagen hebben. Zij zijn zelf voldaan, en brengen anderen ook voldoening. Een prestatie waar mindere godinnen alleen maar van kunnen dromen.

De grens tussen goed en slecht is echter wel nauw, en dat is natuurlijk in deze kwestie ook van toepassing. Ook deze godinnen kunnen gebrekkige beslissingen maken, verblind door lust en affectie. Dit is wanneer zij handelen zonder rekening te houden met anderen. Zo maken ze relaties en vriendschappen kapot. Maar fouten kunnen gemaakt worden, daar kan er alleen maar geleerd van worden toch?

De Enzine is pro-vrouwendieveelrondneuken, en tegen al het negatieve rondom deze wonderbaarlijke godinnen. De moderne heks oefent geen voodoo meer uit maar zaait haat tegen zij die juist geneugten en plezier verspreiden. Dus dames, open die benen en laat en verlicht ons met de poort des leven, het hok van de hemel, schacht naar de engelen, voorportaal van het al het goede, het grijnzende gat waar hartstocht, warmte en genegenheid materialiseren. We said it, we meant it and we’re here to represent it.


RELEASE

Donderdag,16 Juni 2016

“Handelingen waarbij je geslachtsorgaan een rol speelt en waarvan je lichamelijk opgewonden van raakt”

'en-z!ne] 18.3 - Vijftig tinten pils