Project image

['en-z!ne] 19.1 - De toekomst is ook leuk

Van de redactie

Waarde lezer,

Dit weekend was opzich niet een heel goed weekend voor mijn leven. Fiets gestolen voor de soos, gebeten door mijn hondje, naar huis fietsen op een fiets zonder remmen, weer verloren met darten van Hoang en Randy. Ook besloten mijn ouders exact dit weekend weg te gaan waardoor ik het hele weekend verantwoordelijk werd voor de hond Sammie. Waardoor Sammie dus het hele Enzine weekend erbij was. De een vond dit leuker dan de ander en hierin is Maurice de een en Darryl de ander.

Terwijl ik dit schrijf krijgt een meneer aan de overkant een boete van de politie. Reden onbekend. Dan vraag ik mezelf af; “Hoezo is de politie er nu wel voor iets onbenulligs en niet als mijn fiets gestolen word?” en “Hoezo is er niemand die de beste man die mijn fiets steelt tegen houd als er 2 mensen en een hond achteraan rennen?” De komst van Sammie heeft wel een positieve invloed op het weekend. Af en toe even lekker knuffelen of spelen met een hondje doet een mens goed als je er even doorheen zit met je stukje.

Maar goed, naast de baalmomentjes dit weekend zijn er ook zeker positieve punten:
– Mojito’s
– Tosti’s
– Bier
– Warme chocomelk
– De gezellige mannen van de redactie
– Mijn gezellige maatje Sanne die er voor het eerst bij was
– Randy, Chanty en Magic Mike die gezellig langskwamen
– De oprichting van Hoang’s dart team
– Fristi
– Dutjes

Maar uiteindelijk blijft het Enzine weekend een gezellig weekend. Er word hard gewerkt en hard gelachen. Dus toch nog een topweekend.

Het is zondag en een zooitje. Bierflesjes, lege verpakkingen, shot glaasjes (niet voor sterke drank natuurlijk, want dat mag niet..), honden koekjes en een verdwaald patatje. De koppies rond de tafel kijken al iets minder vrolijk dan vrijdag maar dat mag de pret niet drukken. Een heel weekend lang zetten de toppers van de [‘en-z!ne] commissie zich in om er voor te zorgen dat er weer een klein stukje van onze mooie vereniging wordt vereeuwigd op papier. Een weekend dat is gevuld met darten, lachen, drinken en lui op de bank hangen, maar vooral een tafel vol met laptops en geconcentreerde gezichten resulteert in de [‘en-z!ne] die je nu in je handen hebt liggen.

Dit weekend heb ik voor het eerst de commissie in volle glorie mee mogen maken. Aangezien ik afgelopen intro in de AV commissie zat, blijkt dat ik de voorkeur heb voor de commissies waar je tosti’s eet en bier drinkt. Maar wat je eigenlijk vooral in zo’n commissie doet is sociaal achter je laptop hangen en je eigen ding doen. Vooral heel hard lachen als je je eigen werk grappig vind en dit trots aan de andere laat zien. Af en toe hoor je vanaf de andere kant van de tafel dat iemand iets af heeft, of iemand een biertje wilt of hoe duur een nieuwe fiets wel eigenlijk niet is.

Met als thema “de toekomst is ook leuk” is deze [‘en-z!ne] helemaal goed. Want de toekomst is zeker leuk! De laatste twee maanden van 2016 zijn aangebroken. De ladiesnight is geweest en de brieven voor de heren liggen al te wachten. Na het kerstgala, de feestdagen en de jaarwisseling kunnen we er weer vol tegen aan in het nieuwe jaar. Een jaar waarin we met heel [‘endzjin] weer heel veel toffe feestjes gaan beleven, waarin we hopelijk de sterke drank weer mogen verwelkomen en waarin de introweek weer een groot hoogtepunt zal zijn.

Dit [‘en-z!ne] weekend is voor nu een feit en ik wil de dame en heren bedanken voor het feit dat ik er bij mocht zijn, voor de tosti’s en de gezelligheid. Ik vond het een feestje!
Jou, als lezer, wil ik veel plezier wensen met het lezen van deze [‘en-z!ne], het is een toffe editie geworden!


RELEASE

Donderdag,16 november 2016

Ut Vivat, Crescat et Floreat!

Ofwel Dat ze leve, groeie en bloeie! Lijfspreuk onder de studentenverenigingen

['en-z!ne] 19.1 - De toekomst is ook leuk