Project image

['en-z!ne] 18.2 - Liever lui dan moe

Van de redactie

Liever lui dan moe… het devies dat een groot deel van de studenten zo vaak mogelijk nastreeft. Waarom zou je ook moeite voor iets doen als je dat ook lekker niet kan doen? Lekker lui zijn, wie houdt er niet van? De hele dag op de bank liggen zonder een meter te bewegen. Het liefst met een biertje in de hand, maar dat kost je eens in de zoveel tijd toch weer een retourtje naar de koelkast.

Ook voor deze editie hebben de redactieleden lekker de tijd genomen. Deadlines zijn er immers om op te schuiven. Tussen het fulltime tosti’s vreten en bier drinken is er toch nog tijd geweest om een leuke [‘en-z!ne] in elkaar te flansen. Nog een bedankje voor André en Lianne die de arme jongens van de redactie op de zondagmorgen toch nog even van bier kwamen voorzien.

Verder willen wij natuurlijk iedereen weer bedanken voor de input en de mooie verhalen. Het heeft even mogen duren, maar alle stukjes zijn uiteindelijk toch binnen gekomen. Ook willen wij André en Martijn bedanken voor het opmaken van de eigen handleiding. Volg deze handleiding stap voor stap en leef als een koning in je eigen paleisje.

Ook willen wij hofleverancier Dusty bedanken voor zijn boekwerk aan artikelen. Zonder zijn lappen tekst had de [‘en-z!ne] zeker gehalveerd moeten worden.

Verder is de bezetting van de redactie veranderd. Ik, Darryl Cornet, 21 jaar jong, heb mij mogen toevoegen aan deze magische elite. Met mijn creatieve krachten hoop ik een ware toevoeging te zijn aan dit mooie magazine. Dit weekend heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het verliezen van beerpong en het maken van tosti’s. Maar die tosti’s waren dan ook wel weer echt heel goed. Mocht je ook van die enorm smerige lekkere smeuïge tosti’s willen, zoek dan goed op deze pagina naar het geheime recept van Darryl.

Naast het vele gekloot en bier drinken is er ook weer daadwerkelijk wat gedaan. Er is een mooie [‘en-z!ne] uitgekomen, waar wij tenminste al veel plezier aan hebben beleefd.

Nu jullie nog.

De vriendelijke groetjes,
Namens de redactie,
Darryl


RELEASE

Donderdag, 29 Maart 2016

“Liever lui dan moe is een uitdrukking die stelt dat iemand niet hard genoeg werkt of gemakzuchtig is.”

['en-z!ne] 18.2 - Liever lui dan moe